Dietní plán pro Barbie

Je jasné, že každé tělo je svým způsobem dokonalé a nemělo by se měnit nezdravými dietami. Ale v Hollywoodu vypadá svět úplně jinak. Kvůli některým rolím musejí herci měnit svá těla mnohdy až extrémně.  

Přibírání, hubnutí, hodně svalů, málo svalů – s přísnými fitness plány, a ještě přísnějšími dietami musí hollywoodské hvězdy pro filmové role neustále měnit svá těla ve velmi krátkém čase. A přestože Barbie představuje jeden z nejnepřirozenějších tělesných tvarů vůbec, herečka Margot Robbie nedržela kvůli jejímu ztvárnění žádné extrémní diety. Místo toho se při přípravě na film řídila překvapivě vyváženým dietním plánem (1). 

Jak vypadá jídelníček Barbie

Ke snídani si Margot Robbie dávala kaši s borůvkami. Kaše obsahuje hodně vlákniny, která je vhodná zejména pro trávení a zasytí na dlouhou dobu. Na snídaňovém stole ale nechybělo ani zelí a jablečné smoothie (2). Vyvážený začátek dne! 

Margotina strava k obědu a večeři obsahovala bílkoviny, ale každý den nechyběly ani sacharidy. Byly to například steaky z tuňáka s batáty nebo kuře s hnědou rýží. Pouze sladkosti a alkohol byly tabu (2). Opět až překvapivě vyvážené! 

Ale pozor: Pokud plánujete vyzkoušet tento výživový plán, rozhodně byste měli věnovat pozornost svému tělu. Protože každé tělo je jiné, a proto různé potraviny snáší jinak. Pokud chcete zhubnout dlouhodobě, měli byste také dlouhodobě změnit jídelníček a pravidelně cvičit. Minimálně 30 minut pět dní v týdnu totiž trénovala i Margot Robbie. Najděte si svůj vlastní rytmus a naslouchejte potřebám svého těla (2). 

"Všechny ženy jsou Barbie a Barbie je v každé z nich"

Přestože Margot Robbie kvůli roli stereotypní Barbie změnila svůj jídelníček, aby se co nejvíce přiblížila její utopické postavě, film nemá přesvědčovat lidi o falešných ideálech. Režisérka Greta Gerwig ve svém filmu naopak oslavuje všechny ženy – a ty mají velmi odlišné podoby (2). 

Zdroj: (1) www.en.wikipedia.org/wiki/Margot_Robbie, (2) www.instagram.com/margotrobbieofficial/






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat